Bezorging en ophalen

Levertijd

Ik streef ernaar de door jou geplaatste bestelling binnen 5 werkdagen te leveren. Als de bezorging langer duurt, of als ik niet op tijd kan bezorgen, krijg je hiervan een e-mailbericht. Ook van onvoorziene zaken krijg je bericht. Als er niet op tijd is geleverd, kun je afzien van je aankoop. Binnen 5 dagen, na de afspraak dat het niet geleverd zal gaan worden, zal dan het bedrag teruggestort worden.

Verzendkosten

Alle genoemde prijzen op de site zijn inclusief BTW. Voor verzending van wijn binnen Nederland hanteer ik het verzendtarief van € 6,95 per pakket (tot en met 10 kilo) van PostNL. Bij een pakket, zwaarder dan 10 kilo, zal Wijnflestijn vooraf contact met je opnemen.

Bezorging en ophalen

Ook kunnen we een afspraak maken voor afhalen op een locatie of bij Wijnflestijn zelf. Je kunt dit al aangeven bij je bestelling. Dan nemen we daarna contact met elkaar op, om wat af te spreken.

Binnen een schaal van 10 kilometer rond Assen bezorgd Wijnflestijn ook zelf. Dit kun je aangeven bij je bestelling. Daarna hebben we contact met elkaar. Voor de bezorgkosten zal ik binnen Assen € 5,- in rekening brengen. Voor het buitengebied Assen (schaal van 10 kilometer) reken ik € 7,- bezorgkosten.