Een heel liefdevol 2020 met daarbij heerlijke wijn ?

januari 8, 2020 Uit Door Anneke Luinge
Een heel liefdevol 2020 met daarbij heerlijke wijn ?

Een nieuw jaar, een nieuw begin, een nieuwe ronde. Tenminste, zo voelt dat voor mij.

2019 was een heel fijn en gelukkig jaar voor mij. Tuurlijk heeft iedereen strubbelingen in het leven maar daar groei je van. Dat is tenminste mijn mening en zijn mijn ervaringen. Het gaat er wat mij betreft om dat je de juiste mensen om je heen verzamelt waarvan je blij wordt en waarmee je samen leuke momenten kunt beleven die achterblijven in je geheugen.

In 2019 ben ik gestart met Wijnflestijn. Het is allemaal nieuw voor mij, het ondernemerschap. Ik doe het naast mijn baan welke ik al bijna 24 jaar betrek bij mijn werkgever. Ik vind het zo leuk om te doen en ontmoet nieuwe mensen waarvan ik veel leer. Dat vind ik zeer waardevol. Waarom ik start met de woorden: nieuw jaar, nieuw begin, nieuwe ronde is omdat het wel zo voelt. Ik wil mezelf in 2020 meer ‘op de kaart gaan zetten’. Ik ben zelf niet zo van Facebook en Instagram maar in 2019 deze zaken toch geïnstalleerd. Hier zal ik me in 2020 meer in gaan verdiepen want dit is toch waar het anno 2020 wel een beetje om draait ?. Waarmee je klanten kunt gaan aantrekken. Mond op mond reclame vind ik zelf nog steeds het mooiste.

Verder staat er een nieuwe opleiding te wachten. In februari start ik met SDEN-3. Verdere verdieping van wijnkennis, met name over de grondsoorten en leerstof over nog meer landen waar wijn wordt gemaakt.

Nogmaals een liefdevol 2020 en hopen dat er veel mooie wijnmomenten gaan ontstaan met belangrijke personen in jullie leven. Ik hoop dat ik voor veel van die wijnmomenten mag gaan zorgen.