Hoezee! 2021! Ruimte nodig voor vergaderen? Zin aan een flestijntje of partijtje?

maart 3, 2021 Uit Door Anneke Luinge
Hoezee! 2021! Ruimte nodig voor vergaderen? Zin aan een flestijntje of partijtje?

Lang niets gepost…. geen nieuws of goede berichten. Laten we het pandemie verhaal maar achterwege laten…..

Hoezee 2021!, wel weer goede berichten. Thuis de boel opgeknapt. Ik werk nu bijna een jaar thuis en wel 4 dagen in de week. Ik heb zoveel tijd gehad om alle hoeken en gaten van mijn huiskamer, tuin, en de rest van het huis te kunnen bekijken. Veel opgeruimd, want ik woon hier inmiddels al weer ruim 4 jaar. Naast opruimen en (eindelijk) mijn eigen bank gekocht, een overkapping buiten geplaatst! En een bar in huis! Zo blij mee en trots op.

Vooral natuurlijk voor mezelf om lekker van te genieten, samen met mijn twee meiden en vrienden. Maar ik dacht vorige week ineens…. ik kan ook hier gasten ontvangen. Bijvoorbeeld zakenmensen die een ruimte willen huren. Want ik heb hier inmiddels 1 tot 6 werkplekken. Ook ruimte voor twee sta-werkplekken. Ik heb een fijne koffiemachine gekocht, dus koffie van vers gemalen koffiebonen staat tot ieders beschikking. Ik kan daarnaast ook een lunch verzorgen. Dit kan in de woonkamer of buiten onder de overkapping of in de tuin geserveerd worden. In de tuin zijn ook meerdere mogelijkheden/zitjes.

Ook proeverijen en partijen zijn mogelijk. Van 2 tot 6 personen maximaal. Ik kan een wijnproeverij geven, een wijn- en spijs feestje geven. Je kunt hier je verjaardag vieren. Ik noem maar wat. Eventueel kan ik een bevriende cateraar vragen heerlijke hapjes te laten bezorgen. In overleg is veel mogelijk.

Belangstelling? Meer foto’s zien (zie hiervoor ook Instagram)? Neem contact met me op. Dit kan via het contactformulier, maar je kunt me ook gelijk bellen op 06-10539582.