Op Maat Wijnflestijn Proeverij

Veel mogelijkheden zijn bespreekbaar. Voorbeelden:

• Port & Dessertproeverij. Port is de meest bekende dessertwijn (en uiteraard heerlijk in de avond met een hapje). In de proeverij Port & Dessertwijnen komen verschillende smaken langs. Van verfijnd edelzoet en stroperig tot elegant. In combinatie met een aantal kazen en hapjes is dit een bijzondere culinaire belevenis. Prijs in overleg.

• Een luxe wijnproeverij voor een bijzondere gelegenheid zoals een huwelijk, jubilea. In overleg proeven we witte, rode, rosé, edelzoete en/of mousserende wijnen. Hierbij wordt er gezorgd voor ruim voldoende heerlijke Franse en Nederlandse kazen, luxe hapjes en vers stokbrood. Wijnflestijn denkt graag mee over de aankleding, locatie en bijzondere wensen… veel is mogelijk om een feestelijke toast uit te brengen tijdens deze luxe proeverij! Prijs in overleg.

• Jullie eigen smaak en wensen. Hebben jullie bijvoorbeeld voorkeur voor een land of thema? Willen jullie alleen Franse wijnen proeven? Of willen jullie je veel bubbels! Ik hoor het graag. Via persoonlijk contact zullen we tot een mooie invulling van jullie proeverij komen. Prijs in overleg.


Proeverij aanvragen?

Wil je een wijnproeverij voor bij jou thuis of op een andere locatie aanvragen? Vul hieronder je voorkeuren en gegevens in, dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op.

    Jouw adresgegevens of de locatie: